BANJA LUKA

Novi detalji zločina: Svađa zbog imanja završila se smrću jednog od braće

Preminuo je Milorad Bukša, a uhapšeni su njegov brat Predrag, njegovi sinovi David i Danilo te Predragov vozač Slaviša Adžić

Policija na uviđaju. O. Matavulj

Fena

2.3.2020

Jedna osoba je preminula, a četiri su uhapšene nakon verbalnog i fizičkog sukoba sinoć u Banjoj Luci, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Sve se dogodilo oko 20 sati, u ulici Miloša Crnjanskog, ispred porodične kuće.

U verbalnom i fizičkom sukobu učestvovali su P. B. (1970.), D. B. (1999.), D. B. (1999.), iz Banje Luke, te S. A. (1990.) iz Dervente i M. B. (1967.) iz Banje Luke, kojem je tokom transporta u policiju, nakon hapšenja, pozlilo usljed čega je preminuo.

Uviđaj je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Sanja Guzina, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Tužiteljica je naložila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja, a naložena je i obdukcija preminuloga, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu.

Nezvanično, preminuo je Milorad Bukša, a uhapšeni su njegov brat Predrag, njegovi sinovi David i Danilo te Predragov vozač Slaviša Adžić.

Prema nezvaničnim navodima medija u Banjoj Luci, u pitanju je porodični sukob u vezi s imovinom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.