SAZNAJEMO

Detalji optužnice za silovanje: Želiš li da nas raznesem bombom

Sadiković djevojci prijetio i da će je posuti kiselinom, drogirati i podvoditi mušterijama

Denis Sadiković. Facebook

Piše: B. C. / Avaz.ba

30.3.2020

“Dnevni avaz” nezvavnično saznaje detalje iz optužnice kojom se Denis Sadiković tereteri za silovanje i protivpravno pritvaranje svoje djevojke M. Š.

Sadiković je uhapšen 9. januara nakon što je M. Š. poslije trodnevnog zlostavljanja uspjela da pobjegne iz stana u Geteovoj ulici dok je Denis još spavao.  


ukao je za kosu

Djevojka je najveću traumu doživjela u rano jutro 7. januara kad se Sadiković probudio i počeo vrijeđati i udarati šakama po glavi.

Prijetio joj je da će je posuti kiselinom i da će je podvoditi za novac. Potom je uzeo bombu, izvukao osigurač i zaprijetio:

- Želiš li da nas raznesem, misliš li da si dostojna, mogao bih baciti bombu u stan tvoje sestre- govorio joj je Sadiković na šta je ona pobjegla u spavaću sobu.


Denis je otišao za njom i prisilio je na seksualni odnos počupavši je za kosu i naredivši joj da se skine. Prijetio joj je da će je drogirati i da će je prostituisati, nastavljajući da je siluje.

Maltretiranja su nastavljena i drugog dana kojom prilikom je njenim mobitelom snimio vodieoklip njihovog seksualnog odnosa.



Brutalno je tukao


Za sve to vrijeme brutalno ju je tukao, a djevojka zadobila brojne podlive i nagnječine na glavi, lijevoj strani lica, oka, grudnom košu, ramenima i nadlaktici.


Sadiković: trenutno u pritvoru. Facebook

Sadiković je ranije u Tužilaštvu negirao da je silovao svoju djevojku, tvrdeći da je pristanak na odnos bio obostran. Kazao je da su se posvađali te da ju je on tom prilikom udario po licu i bacio na zid, ali i da je ona njega gađala telefonom.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.