BOSANSKA GRADIŠKA

Obračun dvije grupe mladića: Pucao iz automatske puške

Privedeni su i Nebojša Milidragović (23) iz Srpca, te Sretenko Kojčinovića (23) iz Bosanske Gradiške

Policija brzo reagirala. Ilustracija

Piše: O. Ma. - B. G. /Avaz.ba

17.5.2020


U Gornjim Karajzovcima kod Bosanske Gradiške sinoć je došlo do pucnjave i tuče u kojoj je učestvovalo više lica pri čemu niko nije ranjen ili teže povrijeđen.

Kako saznajemo zbog radilo se o okršaju između dvije grupe mladića zbog čega je gradiška Žandarmerija uhapsila Nikolu Bursaća (23) iz Seferovaca, za koga se vjeruje da je iz automatske puške pucao u vazduh. Privedeni su i Nebojša Milidragović (23) iz Srpca, te Sretenko Kojčinovića (23) iz  Bosanske Gradiške.

U policiji sanzajemo da su se mladići sukobili zbog ranijih neraščišćenih računa. Prvo je došlo do verbalnog i fizičkog obračuna među njima, nakon čega je Bursać otišao kući po automatsku pušku, a onda je vozilom presreo "zarećeno" grupu i tom prilikom pucao u vazduh.


Policija na terenu. Ilustracija

U PU Bosanska Gradiška navode da je Policijskoj stanici Nova Topola prijavljeno je da je na lokalnom putu u Gornjim Karajzovcima oko 22.10 časova došlo do verbalnog u fizičkog obračuna između više lica, a potom i do upotrebe vatrenog oružja.

- Po prijavi su postupili policijski službenici koji su na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, identifikovali, a zatim i lišili slobode lica B.N. iz Bosanske Gradiške, K.S. iz Bosanske Gradiške i M.N. iz Srpca. Sa svime je upoznat dežurni tužilac koji je naložio da se osumnjičeni nakon ispitivanja otpuste na slobodu i da se protiv njih u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima - saopštila je PU Bosanska Gradiška.

Bursać se tereti za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja, dok su Kojčinović i Milidragović osumnjičeni za nanošenje tjelesnih povreda.




Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.