ŠOKANTNO

Manijak uhvaćen na djelu: Presreo djevojčice i pokazivao im spolni organ

Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, djevojčice su vozile bicikle kada je ispred njih stao S. G. koji je poznat policiji

Muškarac priveden, pa pušten na slobodu. Ilustracija

Piše: A. Aljimi / Avaz.ba

23.5.2020

Brzom intervencijom pripadnika Policijske uprave Centar, večeras oko 19:45 sati priveden je muškarac, koji je u sarajevskom Velikom parku presreo dvije maloljetnice, kojima je, skinuvši se go, pokazivao intimne dijelove tijela, saznaje "Avaz". 

Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, djevojčice su vozile bicikl kada je ispred njih stao S. G. koji je poznat policiji od ranije te im je pokazivao penis. Prestravljene djevojčice odmah su pozvale policiju, a na poziv je odgovorio Interventni tim koji se na licu mjesta pojavio za nekoliko minuta.

Muškarac priveden, pa pušten na slobodu. Ilustracija

Tamo su zatekli polugolog muškarca. Kada su mu rekli da uđe u službeno policijsko vozilo, on se bacio na tlo i vikao, te su ga kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, morali unijeti unutra.

Po dolasku u Policijsku stanicu, osumnjičenom je izdat prekršajni nalog te je pušten na slobodu. 

Kako saznajemo, radi se o osobi koja je ranije osuđena za krivicno djelo zlostavljanje životinja. Naime, on je na području sarajevske općine Centar silovao psa zbog čega je osuđen.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.