ŠOKANTNO Dramatična intervencija policije u Velikom parku u Sarajevu

Manijak uhvaćen na djelu: Presreo djevojčice i pokazivao im spolni organ

Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, djevojčice su vozile bicikle kada je ispred njih stao S. G. koji je poznat policiji

A. Aljimi / Avaz.ba

Muškarac priveden, pa pušten na slobodu

Foto: Ilustracija


Brzom intervencijom pripadnika Policijske uprave Centar, večeras oko 19:45 sati priveden je muškarac, koji je u sarajevskom Velikom parku presreo dvije maloljetnice, kojima je, skinuvši se go, pokazivao intimne dijelove tijela, saznaje "Avaz". 

Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, djevojčice su vozile bicikl kada je ispred njih stao S. G. koji je poznat policiji od ranije te im je pokazivao penis. Prestravljene djevojčice odmah su pozvale policiju, a na poziv je odgovorio Interventni tim koji se na licu mjesta pojavio za nekoliko minuta.

  • Muškarac priveden, pa pušten na slobodu

    Muškarac priveden, pa pušten na slobodu

    Foto: Ilustracija


Tamo su zatekli polugolog muškarca. Kada su mu rekli da uđe u službeno policijsko vozilo, on se bacio na tlo i vikao, te su ga kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, morali unijeti unutra.

Po dolasku u Policijsku stanicu, osumnjičenom je izdat prekršajni nalog te je pušten na slobodu. 

Kako saznajemo, radi se o osobi koja je ranije osuđena za krivicno djelo zlostavljanje životinja. Naime, on je na području sarajevske općine Centar silovao psa zbog čega je osuđen.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na