SRBIJA Nastavljeno suđenje za brutalno ubistvo pjevačice

Sudski vještak: Jelena je ubijena s osam udaraca, trag krvi s druge strane kanala ostavio je ubica

On je još jednom rekao da je siguran da je pjevačica ubijena upravo na mjestu gdje je i pronađena - u kanalu na nasipu u Crvenki kod Borče

Avaz.ba
05.06.2020 13:02

Nesretna je pjevačica bježeći od napadača izgubila desnu patiku, mobilni telefon i gumicu za kosu

Foto: Agencije

Sudski vještak i bivši ministar Zoran Stanković izjavio je danas na suđenju Zoranu Marjanoviću da je Jelena Marjanović ubijena na na surov i monstruozan način i da je trpjela velike bolove i strah. 

On je još jednom rekao da je siguran da je pjevačica ubijena upravo na mjestu gde je i pronađena - u kanalu na nasipu u Crvenki kod Borče.

- Sa sigurnošću tvrdim da je mjesto na kom je pronađena mjesto na kom je zadobila povrede. Takođe, mogu da kažem i da joj odjeća nije presvlačena - rekao je Stanković.

Jake emocije

On je naveo i da je ubica najvjerovatnije dešnjak.

- Očigledno je da je imao jake emocije - ljutnje, bijesa ili ljubavi prema Jeleni s obzirom na brojnost povreda, njihov intenzitet, kao i mjesto na kom su nanesene - rekao je Stanković.

  • Stanković: Sudski vještak
    Stanković: Sudski vještak Foto: Avaz

On je svjedočio prvi put i istakao je da povrede na pjevačicinom tijelu ukazuju da je pokušala da se odbrani od napadača.

On je rekao da je Jelena Marjanović ubijena sa osam udaraca u glavu nepoznatim predmetom.

- Tragovi koje je oružje ostavilo na Jeleninom tijelu nisu isti. Neki tragovi su u obliku slova L, a neki u obliku slova B. Ne isključujem mogućnost da su bila dva oružja i dva napadača - rekao je on.

Bježala od napadača

Sudski vještak Milan Kunjadić danas je opisao da je Jelena najvjerovatnije trčala i bježeći od napadača izgubila desnu patiku, mobilni telefon i gumicu za kosu, prije nego su joj udarci zadati.

On je naveo da trag njene krvi pronađen sa druge strane kanala najvjerovatnije potiče od ubice s obzirom na to da Jelena u tako teškom stanju nije mogla da dođe do druge strane kanala.

Podsjetimo, za brutalno ubistvo pjevačice sudi se njenom suprugu Zoranu Marjanoviću, a vještaci na današnjem suđenju nisu mogli da isključe mogućnost da je u zločinu učestvovalo više osoba. 

Komentari

NA VRH