BANJA LUKA

Otkrivena improvizirana laboratorija: U kući uzgajao marihuanu

U pretresu su pronađene i oduzete 44 saksije sa zasadom indijske konoplje, oko 1,2 kilograma marihuane, tečnost za pospješivanje rasta biljaka...

Zaplijenjena marihuana. MUP RS

Piše: O. Ma. / Avaz.ba

14.6.2020

Banjalučka policija uhapsila je Srđana Jungića kome su u kući otkrili improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane. 

U PU Banja Luka navode da su policijski službenici operativnim radom došli do saznanja osumnjičeni uzgaja marihuanu. Po nalogu banjalučkog Osnovnog suda izvršen je pretres kuće i drugih objekata koje koristi i otkrivena je laboratorija sa kompletnom opremom za uzgoj droge.


Kućna laboratorija uzgoja marihuane. MUP RS

- U pretresu su pronađene i oduzete 44 saksije sa zasadom indijske konoplje, oko 1,2 kilograma marihuane, tečnost za pospješivanje rasta biljaka, tri reflektujuće halogene lampe, tri aluminijumska savitljiva crijeva za ventilaciju, ventilator, aluminijumska folija sa štipaljkama i špagom koja predstavlja oblogu improvizovane laboratorije, tekuće gnojivo i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela - navode u PU Banja Luka.

Akcija je sprovedena pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci i u toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim Jungićem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.