NOVI DETALJI

Romanin izabranik zbog pjevačice napustio ženu i dvoje djece?

Pjevačica Romana Panić i Filip M. uhapšeni u Australiji zbog krađe na bankomatima

Pjevačica Romana Panić. Agencije

Kurir/Avaz.ba

27.6.2020

Izabranik Romane Panić, Filip M, sa kojim je uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata, navodno je zbog pjevačice napustio porodicu.

Čim je upoznao pjevačicu, agent za nekretnine je ostavio suprugu i dvoje djece i sa Romanom otputovao u Italiju.

Kako navodi pomenuti medij, Filip je iz Beograda i potiče iz vrlo imućne porodice. Njegov otac Z. M. držao je lanac zlatara u Beogradu, a jednu su imali i u centru grada. Međutim, porodica je, kako se navodi, morala sve da rasproda zbog Filipovih kockarskih dugova u koje je zapao. Mrkajićev otac je, kako se dalje navodi, preminuo nedavno i sahranjen je prošle nedjelje.


Potvrdila da se vjerila. Agencije

Prema pisanju, Filip je zbog Romane ostavio suprugu i dvoje djece, a na sudu je potvrdio da je otac. Čim su se upoznali, prije otprilike godinu dana, otpočeli su vezu, a najprije su zajedno otišli u Italiju. Tada je Panić rekla kako je zaljubljena i srećna, a potvrdila je i da se vjerila.

– Nemam vremena više, to su ti detalji o kojima neću da pričam. Bitno je da sam konačno vjerenica – rekla je pjevačica za Exkluziv.

Romana Panić i njen partner Filip M. su uhapšeni u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i osuđeni su na 14 i 12 mjeseci zatvora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.