NAKON VERBALNOG I FIZIČKOG SUKOBA

Turčin na Viru ubo 29-godišnjaka nožem u leđa pa pokušao pobjeći iz Hrvatske

Osumnjičen je da je u noći sa subote na nedjelju oko 1 sat u ugostiteljskom objektu na Viru, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba, ozlijedio 29-godišnjaka

Policija obavila uviđaj. Marko Dimic/PIXSELL

Avaz.ba

29.6.2020

Zadarska policija uhapsila je 27-godišnjeg Turčina kojega sumnjiči da je u noći sa subote na nedjelju u klubu na Viru, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, nožem u leđa ubo i lakše ozlijedio 29-godišnjaka te pokušao napustiti Hrvatsku.

Iz zadarske policije saopćili su da su završili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim turskim državljaninom s privremenim boravkom u Njemačkoj zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Konstatirane lakše ozljede

Osumnjičen je da je u noći sa subote na nedjelju oko 1 sat u ugostiteljskom objektu na Viru, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba, ozlijedio 29-godišnjaka tako što mu je preklopnim nožem dužine 20 centimetara, oštrica dužine 8,5 centimetara, zadao ubod u predjelu leđa. 

Ozlijeđenom je u nedjelju u jutarnjim satima pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane lakše ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju.

Kombijem napuštao područje Hrvatske

Međutim, zadarski policajci su ga, u suradnji s kolegama iz PU ličko-senjske, jučer oko 16:10 sati zatekli na autocesti A1 na području Like dok je kombijem napuštao područje Hrvatske te je priveden u prostorije zadarske policije na kriminalističko istraživanje.

Uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.