DRAMA KOD BIJELJINE

Vatrogasac povrijeđen nakon eksplozije tokom gašenja požara

Vatrogasac je lakše povrijeđen i ima nekoliko gelera ispod kože na nekoliko mjesta, rekao Spasojević

LJ. Lj. / Avaz.ba
02.07.2020 21:16

Prilikom gašenja vatre došlo je do eksplozije nepoznate naprave

Foto: Ilustracija

Jedan vatrogasac je povrijeđen gelerima nakon eksplozije nepoznate naprave, dok je sa kolegama vatrogascima gasio požar na jednoj kući u semberskom selu Ljeskovac.

On je kolima Službe hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja prebačen je u Medicinski centar u Bijeljini, gdje je zbrinut, potvrdio je Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina. Požar je izbio oko 18.30 sati i vatrogasci su brzo stigli na tu lokaciju.

- Vatrogasac je lakše povrijeđen i ima nekoliko gelera ispod kože na nekoliko mjesta. Kuća na kojoj je izbio požar je zapuštena, zarasla u korov, sa puno odbačenih stvari u dvorištu. Prilikom gašenja vatre došlo je do eksplozije nepoznate naprave. Na mjestu požara nalaze se i pripadnici policije koji obezbjeđuju mjesto izbijanja požara - izjavio je Spasojević.

U Policijskoj upravi Bijeljina nam je rečeno da nemaju konkretnijih informacija o ovom slučaju, te da je policija još na terenu i da utvrđuje kako je došlo do eksplozije u dvorištu kuće u kojoj je gašen požar.

Komentari

NA VRH