NA PUTU BANJA LUKA - KOTOR VAROŠ

Težak sudar motocikla i automobila, dvije osobe na liječenju

Dvije osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Kotor Varoš

Univerzitetsko-klinički centar RS. Arhiv

Avaz.ba

6.7.2020

Dvije osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banja Luka – Kotor Varoš, potvrđeno je u Tužilaštvu, piše Srpska info. Oni su dodali da se nesreća dogodila u mjestu Opsječko oko 21.20 sati.

– U saobraćajnoj nesreći učestvovao je Darijo Slavnić (24) iz Kotor Varoši, koji je upravljao motociklom “Suzuki”. Drugi učesnik je Aleksandar Radonjić (35) iz Banje Luke, koji je upravljao automobilom “Folksvagen Kedi” – saopćili su iz OJT Banja Luka.

U ovoj nesreći povrijeđen je Slavnić i saputnik na motociklu Nikolina Tešić (21). Povrijeđenim je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci.

– Uviđaj na licu mjesta nesreće obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima policije Čelinac – dodali su u Tužilaštvu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.