SARAJEVO

Nikola Ivović, osumnjičen za teško ubistvo Stefana Šarovića predat Sudu BiH

Nikola Ivović uhapšen na Palama na osnovu međunarodne potjernice

Crnogorac doveden u Sud BiH. RTRS

Piše: B. C. / Avaz.ba

19.7.2020

Nikola Ivović iz Crne Gore, kojeg su na Palama uhapsili pripadnici MUP-a Republike Srpske zbog postojanja osnova sumnje da je 6. juna prošle godine u Herceg Novom ubio Stefana Šarovića, predat  je Sudu BiH.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović izjavila je jučer da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske, radeći na rasvjetljavanju krivičnih dijela teških ubistava u vezi sa organizovanim kriminalom izvršenih na području Republike Srpske i regiona, lišili slobode Nikolu Ivovića.


Uhapšen na Palama. MUP RS

- Za ovim licem je raspisana međunarodna potjernica Interpola Podgorica zbog navedenog krivičnog djela. Prilikom lišavanja slobode kod Ivovića su pronađeni dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani, kao i manja količina opojne droge marihuane", istakla je Miljanovićeva.

Miljanović je podsjetila da su policijski službenici ove uprave 26. juna prošle godine na području opštine Istična Ilidža, koje pokriva Policijska uprava Istočno Sarajevo, lišili slobode Dušana Šilja zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno sa Ivovićem učestvovao u izvršenju teškog ubistva Stefana Šarovića. 


Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.