BRUTALNI NAPAD

Policija intenzivno traga za nasilnikom iz Novog Sada

U jednom trenutku agresivac okreće mladića na trbuh i lomi mu jednu pa drugu ruku

Avaz.ba
  • Kontić: Osumnjičen za britalno premlaćivanje

    Kontić: Osumnjičen za britalno premlaćivanje

    Foto: MUP Srbije


Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije saopćilo je da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30), osumnjičenim da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao mladića (28) i tom prilikom mu nanio teške tjelesne ozljede.

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako mladić u crvenoj majici mlati drugog čovjeka koji leži na podu. Vidi se i kako mladić na podu pada u nesvijest, ali nasilnik ne prestaje s mlaćenjem.

Udara ga iz sve snage, dok ovaj bespomoćno leži. U jednom trenutku neko ga pokušava spriječiti, čini se kao da se radi o redaru. No iživljavanje se nastavlja. U jednom trenutku agresivac okreće mladića na trbuh i lomi mu jednu pa drugu ruku.

Klinički centar Vojvodine saopćo je da je dvadesetosmogodišnji mladić, koji je pretučen u Novom Sadu, primljen sa teškim povredama i da je poslije neophodnog bolničkog zbrinjavanja otpušten na kućno liječenje.- Pacijent M.M. /28/ primljen je u Urgentni centar 24. avgusta u večernjim satima sa teškim tjelesnim povredama - prelomom podlaktice, multiplim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice - naveli su iz Kliničkog centra, prenosi "Blic".

Više o:

Novi Sad MUP Srbije
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na