MUP HNK

U Mostaru teško povrijeđen mlađi muškarac

Na lice mjesta odmah su upućene patrole policije koje su dojavile da se radi o mlađoj muškoj nepoznatoj osobi, koja je u polusvjesnom stanju, a u predjelu stomaka krvari

Policija obavila uviđaj. Fena

Avaz.ba / Fena

1.10.2020

U Mostaru je u srijedu navečer teške ozljede zadobio M.A. (2001.) koji je zatečen na dijelu ceste između novog kružnog toka u Zaliku i željezničkog mosta te je prevezen u bolnicu Južni logor, izvijestio je u četvrtak MUP Hercegovačko-neretvanskog katona (HNK).

Policijskoj stanici Mostar Centar prijavljeno je sinoć oko 21 sat da se na spomenutom dijelu ceste nalazi nepoznata osoba koja otežano hoda i doziva u pomoć.

Na lice mjesta odmah su upućene patrole policije koje su dojavile da se radi o mlađoj muškoj nepoznatoj osobi, koja je u polusvjesnom stanju, a u predjelu stomaka krvari.

Ozlijeđeni je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu Južni logor, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

O događaju su obaviješteni djelatnici Sektora krim. policije i nadležni tužitelj te je izvršen uviđaj.

Iz MUP-a navode kako je noćas oko 1.30 sati u PS Mostar Centar pristupio M.A. (1961) koji je izjavio da je ozlijeđena osoba njegov sin M.A. (2001).

Poduzimaju se sve potrebne mjere na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a HNK-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.