KONJIC

Član GSS-a Danko Dangubić nakon izvlačenja automobila: Ugasio se jedan lijepi osmijeh

S velikom tugom pričam o današnjem događaju, jer se ugasio jedan lijepi osmijeh, rekao Dangubić

Član GSS-a Danko Dangubić. Avaz

Piše: S. Džajić / Avaz.ba

1.10.2020

Brojni Konjičani, uz ronioce Federalne uprave civilne zaštite danas su bili uključeni u akciju izvlačenja automobila iz rijeke Neretve u kojem se nalazilo tijelo Ajle Đikić, 28-godišnje djevojke koja je stradala u saobraćajnoj nesreći, koja se desila u mjestu Spiljani kod Konjica. 

Nakon što su ronioci locirali, a potom uz pomoć krana izvukli vozilo, tijelo nastradale djevojke su iz automobila izvadili članovi SRK „Neretva“ Danko Dangubić i Eldin Gakić.

Za mladog Dangubića, današnji dan je bio veoma težak, jer kako nam je kazao, ugasio se još jedan mladi život, najlješi osmijeh u Konjicu.

- Desila se, nažalost, velika tragedija i odmah jutros smo izašli na teren zajedno sa roniocima Federalne uprave civilne zaštite.

Svi su se uključili u akciju izvlačenja vozila, i nakon što su ronioci izvukli automobil, mi smo pristupili tijelu i izvadili ga na čamac.

- S velikom tugom pričam o današnjem događaju, jer se ugasio jedan lijepi osmijeh. Porodici želim sabur i nadam se da se taj osmijeh neće nikad zaboraviti - kazao je Dangubić.

U video prilogu pogledajte šta nam je Dangubić još rekao o današnjem danu:

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.