PRNJAVOR

Poginuo motociklista, povrijeđene dvije osobe

U nesreći učestvovali su Goran Ćerkita (60) iz Prnjavora, koji je upravljao Peugeotom, nastradali Dubravac, koji je upravljao motociklom Honda, te Darko Bjegojević (20) iz Laktaša, koji je upravljao motociklom Suzuki

Policija obavila uviđaj. Ilustracija

A. Ka.

5.10.2020

Ranko Dubravac (34) iz Prnjavora poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 15 sati dogodila u mjestu Hrvaćani, na magistralnom putu Prnjavor - Klašnice, saopćeno je Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. 

U nesreći učestvovali su Goran Ćerkita (60) iz Prnjavora, koji je upravljao Peugeotom, nastradali Dubravac, koji je upravljao motociklom Honda, te Darko Bjegojević (20) iz Laktaša, koji je upravljao motociklom Suzuki.

U nesreći su povrijeđeni Bjegojević i suvozač u Peugeotu D. B.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dalibor Vrećo i pripadnici Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti nesreće, a naložena je i obdukcija nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.