FILMSKO HAPŠENJE

Pogledajte akciju privođenja bjegunca Ivana Kontića

On je uhapšen po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju

A. Ka. / Antena.m

12.10.2020

Pripadnici Sektora kriminalističke policije – Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE su u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, jučer u okviru kontinuirane aktivnosti ciljanog traganja, uz asistenciju pripadnika Sektora specijalne policije, uhapsili Ivana Kontića (30) iz Nikšića. 

On je uhapšen po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je 24. avgusta 2020. u Novom Sadu, u kladionici koja se nalazi u uglu Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, sa L. O. i L. V. obratio oštećenom M. M. nakon čega je ubrzo došlo do fizičkog sukoba.

Kontić se nakon raspisivanja potjernice ilegalno prebacio na teritoriju Crne Gore gdje se skrivao na više različitih lokacija.

Pao je jučer oko 18 u podgoričkom naselju Zabjelo u jednom iznajmljenom stanu. Ubrzo je crnogorska policija objacila snimak sa hapšenja Kontića.

Osumnjičenom je od sudije za istragu Višeg suda u Podgorici određen ekstradicioni pritvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.