ISTRAGA U DOBOJU

Eksplozije u pekari "Lugonjić " i "Pops Fudu": Policija još traga za bombašima

Vrše se provjere za veći broj lica, obavljaju se razgovori, prikupljaju saznanja, kazao je načelnik kriminalističke policije Predrag Lazić

Srna

Bomba ubačena u objekt "Pops fud"

Foto: Agencije


Inspektori dobojske Policijske uprave sprovode intenzivnu istragu u vezi sa postavljanjem eksplozivnih naprava u pekari “Lugonjić” u Stanarima i objektu brze hrane “Pops fud” u Doboju, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije ove uprave Predrag Lazić.

Lazić je naveo da su u vezi sa eksplozijom u pekari “Lugonjić” izvršena poligrafska ispitivanja sumnjivih lica, ali da do sada nije utvrđen počinilac ili lica koja se mogu dovesti u direktnu vezu sa događajem.

- Operativni rad je u toku. Obavljamo razgovore i vršimo operativne provjere, dodao je Lazić.

U vezi sa eksplozijom u objektu brze hrane “Pops fud”, Lazić je naveo da je riječ o aktivnom predmetu na kojem je angažovan veći broj inspektora.

Vrše se provjere za veći broj lica, obavljaju se razgovori, prikupljaju saznanja, naveo je Lazić.

U pekari “Lugonjić” u Stanarima, nakon nekoliko prijetnji upućenih vlasnicima koji su u Austriji, 2. maja je u peć na gas postavljena eksplozivna naprava koja se aktivirala, a, srećom, niko od radnika nije povrijeđen.

Eksplozija u objektu brze hrane “Pops fud” u Doboju prijavljena je 1. oktobra, a iz policije je navedeno da su nepoznata lica, najverovatnije, kamenom razbila prozor objekta, te ubacila neidentifikovanu eksplozivnu napravu koja se aktivirala i pričinila štetu u objektu

Više o temi Doboj

POLICIJA NA UVIĐAJU
Bačena bomba ispred kafića "Pops" u Doboju
DOBOJ
Eksplozija u pekari u Stanarima
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na