PONOVO U FOKUSU

Otac Muhameda Bešića nasred ceste „ukrstio rukavice“ sa MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem

Bešić je prije 15 dana pušten iz zatvora nakon redovnog odsluženja kazne, potvrđeno nam je iz KPZ Orašje

Meho Bešić nakon ranjavanja 2017. godine. Avaz

Piše: Ad. A.

26.10.2020

Nakon nesporazuma u centru Srebrenika, izbila je tučnjava između Mehe Bešića, oca našeg fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića te Fahrudina Ferizovića zvanog Leki, koji je poznati MMA borac, potvrđeno nam je iz MUP-a TK.

Inače, Bešić je poznat kao jako prgava osoba, a zbog nekoliko krivičnih djela osuđen je na zatvorsku kaznu koju je odležao u KPZ Orašje .

- On je pušten prije 15 dana zbog redovnog isteka kazne. Ostao je njemu još jedan period da odleži ali je to uplaćeno, odnosno pretvoreno u novčanu kaznu.Podnosio je ranije molbe za vanzavodske pogodnosti, ali mu je to sve odbijeno – kazali su nam danas iz KPZ Orašje.  

Ferizović: MMA borac. Facebook

Posljednji incident zbog kojeg se Meho Bešić našao u fokusu javnosti dogodio se u avgustu 2017. godine kada je u naselju Falešići kod Srebrenika pogođen hicima iz vatrenog oružja u u ruku i nogu.

Također, u junu 2013. godine Bešić je terencem udario osam automobila, koje je izgurao s ceste, a na kraju je udario i policijsko vozilo.  

U toj nesreći povrijeđene su četiri osobe. Razlog za to bila je višegodišnja svađa i netrpeljivoist sa komšijama čija vozila je udario.

Akteri incidenta dali su izjave u Policijskoj stanici Srebrenik zbog narušavanja javnog reda i mira.

Uskoro više informacija...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.