PONOVO UHAPŠEN

Otac Muhameda Bešića i MMA borac pred policajcima međusobno prijetili da će se poubijati

Bešić istjerao goste i osoblje iz kafića, te je uhapšen, a Ferizović je u bjekstvu

Bešić često dolazi u Ferizovićev kafić. Avaz

Piše: Ad. A.

10.11.2020

Sukob između Mehe Bešića, oca našeg reprezentativca i fudbalera engleskog Evertona Muhameda Bešića i Fahrudina Ferizovića, MMA borca i ugostitelja iz Srebrenika, kako saznaje naš portal nastavljen je sinoć, nakon čega je Bešić uhapšen, a Ferizović se nalazi u bjekstvu.

Admir Arnautović, portparol tuzlanskog tužilaštva kazao nam je da je dežurni tužilac obaviješten o incidentu te je pojasnio da su obojica aktera jedan drugom upućivali ozbiljne prijetnje smrću. On je dodao da je Ferizović trenutno nedostupan policiji, a da je Bešić zadržan u Policijskoj stanici Srebrenik te da se očekuje da istražitelji upute izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.


Ferizović: U sukobu s Bešićem. Avaz

Kako saznajemo od izvora bliskom istrazi Bešić je ušao u Ferizovićev kafić gdje se nasilnički ponašao te je sve goste i osoblje istjerao vani te je ostao sam sjediti u objektu.

O svemu je obaviještena policija te je jedna patrola došla na lice mjesta, potvrdila navode iz prijave te uhapsila Bešića. U Policijsku stanicu je došao i Ferizović.

A, kako nam je otkrio naš izvor i Bešić i Ferizović prijetili su smrću jedan drugom usred policijske stanice i pred policajcima.

Njihv dvojica nedavno su se potukli na raskrsnici u centru Srebrenika, a u sukobu su zbog novčane pozajmice.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.