PONOVO UHAPŠEN

Otac Muhameda Bešića i MMA borac pred policajcima međusobno prijetili da će se poubijati

Bešić istjerao goste i osoblje iz kafića, te je uhapšen, a Ferizović je u bjekstvu

Ad. A.

Bešić često dolazi u Ferizovićev kafić

Foto: Avaz


Sukob između Mehe Bešića, oca našeg reprezentativca i fudbalera engleskog Evertona Muhameda Bešića i Fahrudina Ferizovića, MMA borca i ugostitelja iz Srebrenika, kako saznaje naš portal nastavljen je sinoć, nakon čega je Bešić uhapšen, a Ferizović se nalazi u bjekstvu.

Admir Arnautović, portparol tuzlanskog tužilaštva kazao nam je da je dežurni tužilac obaviješten o incidentu te je pojasnio da su obojica aktera jedan drugom upućivali ozbiljne prijetnje smrću. On je dodao da je Ferizović trenutno nedostupan policiji, a da je Bešić zadržan u Policijskoj stanici Srebrenik te da se očekuje da istražitelji upute izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

  • Ferizović: U sukobu s Bešićem

    Ferizović: U sukobu s Bešićem

    Foto: Avaz


Kako saznajemo od izvora bliskom istrazi Bešić je ušao u Ferizovićev kafić gdje se nasilnički ponašao te je sve goste i osoblje istjerao vani te je ostao sam sjediti u objektu.

O svemu je obaviještena policija te je jedna patrola došla na lice mjesta, potvrdila navode iz prijave te uhapsila Bešića. U Policijsku stanicu je došao i Ferizović.

A, kako nam je otkrio naš izvor i Bešić i Ferizović prijetili su smrću jedan drugom usred policijske stanice i pred policajcima.

Njihv dvojica nedavno su se potukli na raskrsnici u centru Srebrenika, a u sukobu su zbog novčane pozajmice.

NA VRH

Podijeli članak na