DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA

Migranti ubili 36-godišnjaka iz Hadžića, potraga za napadačima

Migranti su pravili probleme u kafani, nakon čega su pozvani mladići kako bi ih izbacili

A. Ka.

S uviđaja: Policija traga za počiniocima

Foto: Avaz


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo intenzivno tragaju za više osoba koje su sinoć oko 22:25 sati u ulici Barska u naselju Otes ubili muškarca. Ovu informaciju za „Avaz“ je potvrdio Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a KS. 

Kako saznajemo, nastradali je 36-godišnji J. B. iz Hadžića. Prema prvim informacijama, migranti su pravili probleme u kafani, nakon čega su pozvani mladići kako bi ih izbacili. Nakon toga je došlo do obračuna u kojem su sijevale pesnice i letve. Akteri su koristili i noževe te su, osim nastradalog, povrijeđene još dvije osobe.

Kako je „Avaz“ već objavio, očevidci su kazali da je nesretni J. B. s nepoznatim predmetom udaren u glavu. Usljed teških povreda 36-godišnjak je preminuo na licu mjesta.

Ogrorčeni mještani sinoć su s nevjericom gledali tijelo prekriveno najlonom. Nakon ovog posljednjeg u nizu incidenta u kojem su glavni akteri migranti, građani su ogorčeni i društvene mreže su preplavljene komentarima u kojima se od nadležnih traži da hitno reagiraju.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na