TRAGEDIJA U GRADAČCU

Stravična nesreća na lokalnom putu: Poginuo vozač Renaulta

Brojni prijatelji danas se na društvenim mrežema opraštaju od Hasiba Turbića

B. C.
 • Hasib Turbić

  Hasib Turbić

  Foto: Facebook


Na lokalnom putu u mjestu Vučkovci-Dućani, grad Gradačac, sinoć se dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je H.T. (29), nastanjen području grada Gradačca, upravljajući Renaultom sletio sa puta, saopćeno je iz MUP-a TK.

Vozač je zbog zadobivenih povreda sanitetskim vozilom prevežen u Hitnu pomoć Doma zdravlja Gradačac, gdje mu je naknadno konstatovana smrt.  O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici OKP PU Gradačac.

Nezvanično saznajemo da je smrtno stradao Hasib Turbić iz mjesta Vučkovci. Brojni prijatelji danas su se na društvenim mrežama opraštali od Turbića, a oglasio se i  Fudbalski klub "Jedinstvo 1952" Vučkovci:

- Teško jutro osvanulo je nad našim selom. Sinoć se dogodila tragedija u kojoj je život izgubio naš Hasib Turbić koji je uvijek bio uz naš klub. Iza našeg Hasiba ostala je supruga i malodobni sin. Kolektiv Jedinstva im želi ovim putem izraziti iskreno saučešće, a dragog Allaha molimo da mu otvori dženetske kapije i podari mu sve svoje blagodati.

 • Objava Kluba

  Objava Kluba

  Foto: Facebook


Dženaza nastradalom Hasibu Turbiću polazi u petak, 27. novembra u 13 sati ispred kuće ožalošćenih u selu Vučkovci. Dženaza i ukop će se obaviti na mezarju Horinci u Vučkovcima.

 • Dženaza u petak

  Dženaza u petak

  Foto: Facebook


NA VRH

Podijeli članak na