BANJA LUKA

Enes Džanić pijan i drogiran prijetio bivšoj supruzi da će je ubiti

Kod Džanića u kući pronađena dva pištolja i teleskopska palica

O. Ma.

Džanić i ranije privođen

Foto: Agencije


Enes Džanić iz Banje Luke priveden je zbog sumnje da je prijetio smrću bivšoj supruzi B. Dž. Prilikom hapšenja Džanić nije bio "pri sebi" i ispostavilo se da je bio dejstvom alkohola, te sintetičkih droga. 

U PU Banja Luka navode da je Džanić priveden nakon što je bivša supruga policiji prijavila da joj telefonom upućuje prijetnje po život.

- Policijski službenici su pronašli i priveli osumnjičenog, te utvrdili da je bio pod uticajem alkohola i opojnih sredstava. Po nalogu suda izvršen je pretres objekata koje osumnjičeni koristi i pronađena su dva pištolja bez serijskog broja, municija, teleskopska palica, kao i medicinska pomagala za koje nije imao potrebni nalaz - navode u PU Banja Luka

Džanić je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu i protiv njega će u redovnoj proceduri biti podnesen izvještaj za najmanje dva krivična djela. Džanić je stari znanac policije. U dva navrata je osuđivan zbog trgovine narkoticima. 

Privođen je i u okviru istrage o paljevini kuće ubijenog građevinskog inženjera Milana Vukelića, ali je u nedostatku dokaza pušten.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na