LAKTAŠI

Poznat identitet osumnjičenog za ubistvo mladića u Trnu

Mladić iz Laktaša S. D. preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske

Mladić preminuo u UKC RS. Agencije

A. Kapo

1.1.2021

Dalibor Čamber (46) iz Laktaša osumnjičen je da je, u društvu sa osumnjičenim Milanom Đurđevićem (42), također, iz Laktaša, ranio iz pištolja sugrađane S. D. i B. A. (22), nakon čega je S. D. preminuo. 

Mladić iz Laktaša S. D. preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske od posljedica ranjavanja sinoć u 22:50 sati u pucnjavi na benzinskoj pumpi u Trnu kod Laktaša, saopćeno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva u Banja Luci.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su osumnjičene koji se nalaze na kriminalističkoj obradi, nakon čega će biti sprovedeni na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo u Banja Luci.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Hana Vranješević zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Laktaši. Ona je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog teškog ubistva, a naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.