UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Muškarac slomljene noge ne može da ustane, udaraju ga i dok leži

Muškarac se u jednom momentu pridiže, ali ubrzo udara licem o beton zbog nasrtaja s sleđa

A. Ka. / Telegraf.rs

4.1.2021

Snimak tuče koja se desila u Šapcu usred bijela dana pojavila se u medijima i na društvenim mrežama. Kako se vidi na snimku sigurnosne kamere, dramatična scena u centru grada desila se u 15:35 sati. 

Na snimku se vide najprije dvojica muškaraca ispred lokala, koji čekaju trećeg. Treći muškarac se pojavljuje pola minuta kasnije i dvojica odlaze. Za samo nekoliko sekundi, okreću se i počinju da udaraju muškarca sa kojim su se prethodno pozdravili. On se najprije brani dok ga tuku rukama i nogama. Potom pokušava da pobjegne, ali pada i batine se nastavljaju i dok leži.

Muškarac se u jednom momentu pridiže, ali ubrzo udara licem o beton zbog nasrtaja s sleđa. Ubrzo potom mlađi muškarac istrčava, kako se čini, iz lokala ili prolaza pored, i obara svu trojicu, od kojih je jedan već sjedeo na asfaltu. Upravo tada povrijeđeni muškarac pokušava da se pridigne, ali ne uspjeva.

Kako su iz Policijske uprave Šabac rekli za Telegraf.rs, u tuči je zadobio teške povrede - prelom potkoljenice na dva mjesta.

Na snimku se vidi i veliki broj okupljenih, uznemirenih fizičkim obračunom. Neki od njih pokušavaju da pomognu povrijeđenom muškarcu da ustane, ali on sam odustaje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.