SRBIJA

Oglasila se djevojčica iz Niša koju je oteo "malčanski berberin": Hoću da napišem knjigu zbog druge djece

Kako kaže, želi da pomogne djevojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj

A. Ka. / Kurir.rs

Ninoslav Jovanović

Foto: Agencije


Djevojčica iz Niša, koja je bila žrtva Ninoslava Jovanovića, silovatelja poznatijeg pod nadimkom „malčanski berberin“, poželila je za božićnom trpezom da napiše knjigu o svemu što je preživjela, piše „Kurir.rs“. 

Kako kaže, želi da pomogne djevojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj. U nadi da život može da se nastavi tamo gdje je praktično prekinut prije godinu dana porodica je danas bila okupljena za božićnom trpezom.

- Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo kako bi djeca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji - kaže djevojčica.

Trenutno joj, kako kaže, najviše treba samo jedna soba.

- Treba mi soba da učim i vježbam... Htijela sam da sviram violinu, ali pošto sam za nju malo zakasnila volila bih da sviram gitaru - kaže djevojčica.

Božić je porodici pružio mir i nadu u bolje sutra, a majka djevojčice kaže da bi svi naradije zaboravili sve loše što se dogodilo. Porodica je ove godina na okupu i to je ono što je najvažnije. Deda kaže da se nada da će im nova godina donijeti zaborav, a baka je samo zahvalna što su svi na okupu - uključujući prije svega unuku.

- Moja božićna želja je da smo svi na okupu i da kćerki obezbjedim da živi bolje nego do sada - kaže otac djevojčice.

NA VRH

Podijeli članak na