SRBIJA

Rastin terenac ispred stanice policije gdje saslušavaju Velju Nevolju

Zašto se njegovo vozilo trenutno nalazi ispred SBPOK i dalje nije zvanično poznato, ali se pretpostavlja da može imati veze s aktuelnim saslušanjima

Rastin terenac na Makišu. Nova.rs

A. Ka.

4.2.2021

Ispred sjedišta Službe za borbu protiv organizovanog kriminala na Makišu, gdje se trenutno odvija saslušanje uhapšenih pripadnika navijačke grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, posebnu pažnju privukao je automobil Mercedes, koji, kako piše portal Nova.rs, pripada reperu Stefanu Đuriću Rasti.

Zašto se njegovo vozilo trenutno nalazi ispred SBPOK i dalje nije zvanično poznato, ali se pretpostavlja da može imati veze s aktuelnim saslušanjima, odnosno hapšenjem pripadnika ove navijačke grupe.

Pripadnici Belivukove grupe su između ostalog bili angažovani kao Rastino obezbjeđenje.

- Poznato je da je Anu i Rastu na nastupima uvijek pratilo obezbjeđenje, koje ih je u više navrata čuvalo i od medija. Reper se na suđenjima pojavljivao u pratnji nekoliko momaka koje je predstavljao kao lično obezbjeđenje. U estradnim krugovima se priča da su ti momci pripadali upravo navijačkoj grupi Velje Nevolje. Nakon njihovog razvoda, Ana se nijednom nije pojavila u pratnji obezbjeđenja, dok Rasta redovno vodi momke sa sobom - priča izvor Nove.rs.

Stefan Đurić Rasta nije se javljao na pozive srbijanskih medija.

Podsjetimo, Belivuk je priveden tokom noći u akciji BIA i DEA, a sumnjiči se za ubistvo Radojević. Inače, Radojević se duže vrijeme vodio kao nestala osoba.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.