OPSADNO STANJE U SRBIJI

Policajci češljaju teren u potrazi za tijelima žrtava Velje Nevolje

Upravo na ovom mjestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi i pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja

Policajci češljaju teren. Kurir.rs

A. Ka. / Kurir.rs

7.2.2021

S lica mjesta: Policajci češljaju teren - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+12

Srbijanska policija i danas, četvrti dan za redom, obavlja uviđaj u vikendici u Ritopeku, ali i oko nje, za koju se sumnja da ju je ekipa Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, koristila za izvršavanje najgusnijih zločina.

Kako piše „Kurir.rs“, inspektori se trenutno nalaze na Smederevskom putu, u krugu od oko dva kilometara od same vikendice u Ritopeku i pretražuju okolne deponije. Pretpostavlja se da su policija i Žandarmerija napravili zajednički plan u kući, a zatim krenuli u pretraživanje terena. Tokom pretrage policija i Žandarmerija koristi i pse tragače.

Upravo na ovom mjestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.


Interesantno je to što se ova vikendica nalazi tačno prekoputa Pančeva, odnosno strelišta Ponjavice, gdje je okrutni klan navodno vježbao pucanje.

- Ritopek i Pančevo djeli Dunav. Pretpostavlja se da grupa nije slučajno odabrala baš ove lokacije. Tu im je, kako se sumnja, bilo zgodno da prelaze čamcima s jedne na drugu stranu, prevoze oružje i narkotike - rekao je izvor.

Vikendicu u Ritopeku i dalje čuva Žandarmerija, a pretpostavlja se da inspektori obavljaju detaljne uviđaje unutar prostorija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.