DONESENA ODLUKA

Pripadnici škaljarskog klana uhapšeni na Jahorini večeras će biti prebačeni u Crnu Goru

Državljani Crne Gore čiji su inicijali M. K., F. R. i B. S. uhapšeni su jučer oko 16 sati na Jahorini

Državljani Crne Gore uhapšeni jučer na Jahorini. Ilustracija

N. Aj. / Srna

11.2.2021

Trojica državljana Crne Gore, koji su uhapšeni na Jahorini, večeras će biti udaljeni sa teritorije BiH i prebačeni u Crnu Goru, potvrdio je Srni zamjenik direktora Službe za poslove sa strancima BiH Mirsad Buzar.

Buzar je rekao da je u toku realizacija njihovog udaljavanja sa teritorije BiH, te se čeka zvanična potvrda da su prešli granicu.

Državljani Crne Gore čiji su inicijali M. K., F. R. i B. S., pripadnici škaljarskog kriminalnog klana, uhapšeni su jučer oko 16 sati na Jahorini zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet droge i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Oni su nakon kriminalističke obrade u Policijskoj stanici Istočna Ilidža danas prebačeni u Službu za poslove sa strancima BiH, koja je i donijela odluku o njihovom udaljavanju sa teritorije BiH.

Prema navodima medija, riječ je o članu kriminalne organizacije Milanu Kršiću iz Crne Gore, te njegim tjelohraniteljima Filipu Roganoviću i Bobanu Sjekloću. Za Kršićem je aktivirana međunarodna potjernica zbog više krivičnih djela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.