HOROR U SUBOTICI

Čopor pasa lutalica odgrizao uho ženi

Ženu je spasilo obezbjeđenje

Žena zbrinuta u subotičkoj bolnici. Ilustracija

Piše: A. Ka. / Subotičke.rs

16.2.2021

Čopor pasa lutalica napao je jutros ženuu blizini autobuske stanice i Kuće zdravlja u Subotici, piše portal Subotičke.rs.

Incident se desio jutros oko 5:30 sati, a psi su bili udaljeni, ali su ubrzo, ničim izazvani, potrčali ka ženi, napali je, oborili je na zemlju, a zatim počeli da je grizu, što je trajalo nekoliko minuta. Ženu je spasilo obezbjeđenje koje je najverovatnije iz zgrade suda.

Prema informacijama iz subotičke bolnice, povrijeđenoj ženi psi su odgrizli skalp, zadobila je više od dvadeset ujeda samo po glavi, odgrizeno joj je uho i izgrizena cijela lijeva ruka, a ima i nekoliko ujeda po tijelu. Iako nije u životnoj opasnosti, žena je zadobila teške povrede. Uprkos traumi koju je doživjela, nije izgubila svijest ni u jednom trenutku. Povrijeđena je prevezena u subotičku bolnicu, gdje se i sada nalazi.


Srbijanski medij piše da su psi prije nedjelju dana izujedali i radnika obezbjeđenja na autobuskoj stanici. Dok mu je Hitna pomoć ukazivala pomoć, psi su napali i jednu putnicu na peronu koja je, uz pomoć ljudi koji su se zatekli pored nje, uspjela da se odbrani.

Pretpostavlja se da se radi o istom čoporu lutalica koji se, kako svjedoci tvrde, kreće duž pruge iz pravca prečistača ka autobuskoj stanici i nazad.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.