PU TREBINJE

Dadilja ukrala zlato od trebinjske porodice, dio prodala

Policija je prijavu zaprimila oko 8:30 sati i odmah su izvršili uviđaj u kome su stekli osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela S. V.

Ukradeno zlato. PU Trebinje

P. M.

27.2.2021

Dadilja S. V. iz Trebinja, koja je čuvala djecu kod jedne trebinjske porodice, pokrala je zlato iz njihove kuće, a porodica je sve prijavila policiji u petak ujutro, izjavivši da je vrijednost ukradenog zlatnog nakita oko 5.000 maraka.

Policija je prijavu zaprimila oko 8:30 sati i odmah su izvršili uviđaj u kome su stekli osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela S. V. U toku kriminalističke obrade dadilja je priznala krađu i izjavila da je dio zlata prodala u dvije zlatare, dok je dio koji je ostao kod nje odmah vratila.


U Policijskoj upravi Trebinje, čiji su policajci za svega nekoliko sati riješili slučaj, samo su potvrdili krađu i inicijale počinioca, navodeći da su o događaju obavijestili Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S. V., zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa, dostavi u redovnoj proceduri.

U Policijskoj upravi Trebinje su apelovali na sve građane da dobro paze kome otvaraju vrata svoga doma i koga angažuju po bilo kom osnovu za pomoć u kući.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.