AVAZ SAZNAJE

Užas: Pedofil s karanfilom je silovao djevojčicu iz Begovog Hana, u Srbiji je poznat po napadima na djecu

Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi sa krivičnim djelom silovanje

Monstrum u ruci držao karanfil. AVaz

Admir  Aljimi
Piše: Admir Aljimi

9.3.2021

Saša S. 45-godišnji pedofil iz Srbije kojeg je prekjučer uhvatio hrabri Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog autootpada u Begovom Hanu kraj Žepča uspio je silovati 14-godišnju djevojčicu koju je namamio na susret putem jedne od igrica na Facebooku, za „Avaz“ je potvrđeno iz Tužilaštva ZDK.

Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi sa krivičnim djelom silovanje.

On je danas sproveden u prostorije Tužilaštva ZDK gdje je ispitan i predložen mu je pritvor. Bit će odveden i pred sudiju za prethodni postupak Kantonalnog suda u Zenici koji će odlučiti o određivanju pritvora.

Kako je sam izjavio na saslušanju osumnjičeni je i ranije osuđivan. Prema nezvaničnim saznanjima u Srbiji je poznat po napadima na djecu.

Hrabri mještani Begovog Hana kod Žepča danas su uhvatili pedofila koji je pokušao silovati 14- godišnju djevojčicu.

Pedofil je u Žepče iz Srbije došao autobusom gdje ga je na stanici čekala djevojčica.

Kada je uhvaćen u ruci je imao crveni karanfil. Kada je Mešeljević vidio kako grli i ljubi djevojčicu pozvao je njene roditelje. Pedofil mu je pokušao pobjeći ali ga je Mešeljević pronašao u šumi skrivenog iza jedne stijene. Savladao ga je i oborio na zemlju. Ubrzo su stigli i drugi mještani koji su ga opkolili i zadržali ga do dolaska policije. Monstrum je u momentu hvatanja u ruci imao crveni karanfil.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.