KRIMINAL

Policija objavila video zapljene pola tone kokaina u Pločama

Krim istraživanjem smo utvrdili da ovaj kokain nije bio namijenjen Hrvatskoj, nego je bio namijenjen distribuciji u nama susjednim zemljama , rečeno je policija na konferenciji za novinare

E. T.

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je na YouTubeu video akcije u kojoj je u Luci Ploče zaplijenjeno više od pola tone kokaina. Kako je Jutarnji list ranije objavio, droga je bila skrivena u kontejneru s bananama.

Ranije danas PU dubrovačko-neretvanska objavila je detalje akcije i potvrdila da su pronašli 575 kg kokaina iznimno visoke čistoće, koji je prethodno brodom stigao iz Južne Amerike.

- Krim istraživanjem smo utvrdili da ovaj kokain nije bio namijenjen Hrvatskoj, nego je bio namijenjen distribuciji u nama susjednim zemljama - rečeno je policija na konferenciji za novinare. 

Iz policije su potvrdili i da zasad nitko nije uhićen te da kriminalističko istraživanje još traje. Rekli su i kako su dosad čekali kako bi vidjeli hoće li netko doći i preuzeti drogu. "Legalna roba je preuzeta, ilegalna nije", rekli su iz policije. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na