VRŠNJAČKO NASILJE

Majka pretučene djevojčice u Jajcu: Trenutno smo u Hitnoj, vodim je u bolnicu zbog povrede oka

Kćerka ne vidi na oko, vjerovatno od udaraca u glavu, kazala je za portal "Avaza" Mirela Omerović.

Osmanović: Prvi slučaj je zataškan. Facebook

Piše: B. C.

10.5.2021

Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice iz Jajca, za portal "Avaza" potvrdila je da se s kćerkom trenutno nalazi u Hitnoj pomoći na pregledu.

- Trenutno smo Hitnoj, ja i curica. Bili smo kod psihijatra. Bila je na pregledu, ponovo joj je doktorica vidjela modrice. Sad ćemo ići u bolnicu, kćerka ne vidi na oko, nešto joj se na oko navlači kao mrežica, vjerovatno od udaraca u glavu- kazala je za portal "Avaza" Mirela Omerović.  

Brojni građani ostali su šokirani nakon javnog objavljivanja snimka na kojem se vidi kako djevojčica tuče Mirelinu kćerku dok ostali navijaju i sve snimaju. Riječ je o učenicima dviju osnovnih škola.


Snimak šokirao javnost. Avaz

Porodica Omerović na društvenoj mreži Facebook svakodnevno dobiva podršku brojnih građana i prijatelja, te je formirana i posebna grupa u kojoj se traži pravda za njenu kćerku.

- Treba ovome da se stane ukraj, ovo je meni već drugi slučaj. Prvi je zataškan kada mi je sin osto bez slezene, a novi slučaj sad stoji. Hvala svima koji nas podržavaju, ali ima i onih koji svašta pišu o mojoj curici. Znate kakav je narod - kaže majka djevojčice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.