POSLUJE I U BANJOJ LUCI

Uhapšena nadriliječnica u Beogradu: Unakazila 11 osoba

Olgica Markanović osumnjičena za nadriljekarstvo

Olgica Markanović. Agencije

B. C. / Kurir

1.6.2021

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšena još jedna osumnjičena osoba za nadriljekarstvo, Olgica Markanović, koju je prijavilo udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije "SESIAM".

Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštecenih koji su se javili policiji.

Tereti se za više krivičnih djela.

Tereti se za krivicna dela teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i u roku od 48 časova će biti saslušana u tužilaštvu, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon prijava i provjera u Ministarstvu zdravlja, izvršilo dodatne provjere, nakon čega je utvrđeno da se, za sada, 11 oštećenih javilo policiji, kojima je osumnjičena neovlašćeno pružajući medicinske usluge iz oblasti estetike izazvala zdravstvene probleme i usljed čega postoje indicije da je kod određenih osoba pored tjelesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

Olgica posluje u Banja Luci i u Beogradu, s tim da samo u Banja Luci ima svoj centar, dok u Beogradu sarađuje sa jednim salonom na Senjaku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.