NAKON OBRAČUNA

Mostarski policajci češljaju grad: Revolveraši su pobjegli u crvenoj Škodi

U pucnjavi učestvovalo više osoba u dva vozila u pokretu, koja su se udaljila prema naselju Bijeli Brijeg

M.Sm.

S lica mjesta

Foto: M.Smajkić


Mostarska policija  traga za akterima pucnjave koja se u 16.50 sati dogodila u Dubrovačkoj ulici u blizini kružnog toka.

Kako nam je potvrđeno na licu mjesta, do pucnjave je došlo između više osoba koje su se nalazile u dva vozila koja su bila u pokretu.

 • S lica mjesta

  S lica mjesta

  Foto: M.Smajkić


Dolaskom na lice mjesta, policija je utvrdila da su osobe koje su se nalazile u automobilima, a jedno je Škoda crvene boje ispalile više hitaca jedni prema drugima. Oba vozila su se udaljila u pravcu naselja Bijeli Brijeg.

Na licu mjesta pronašla čahure, kao i ostatke stakla za koje se pretpostavlja da pripadaju automobilima iz kojih je pucano.

 • Oštećena stakla na ugostiteljskom objektu

  Oštećena stakla na ugostiteljskom objektu

  Foto: M.Smajkić


Usljed pucnjave oštećena su stakla i na obližnjem ugostiteljskom objektu. Trenutno se vrši izuzimanje snimaka s videonadzora obližnjih objekata, a policajci „češljaju“ šire područje grada.

Ovaj događaj je prilično uznemirio građane. Kako nam je kazala jedna Mostarka, prava je sreća što niko od građana nije povrijeđen.

 • Pronađeno više čahura

  Pronađeno više čahura

  Foto: M.Smajkić


- To je vrijeme kada ljudi šetaju, samo na minut prije prošla je majka s djetetom. Ovo je užas. Mostar je, izgleda, postao divlji zapad- komentirala je ona.

Više o temi Mostar

OTVORENA ISTRAGA
U Mostaru usred dana pucnjava, policija na nogama

Više o:

Mostar Pucnjava
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na