ZAVRŠIO NA NEUROHIRURGIJI

Užas u Sarajevu: Muškarac izboden nožem u stanu, uhapšen napadač

Policija privela A. F. (26) zbog nanošenja teških povreda M. G. (63) iz Sarajeva

B. C.

Policija istog dana uhapsila napadača

Foto: Agencije


Pripadnici Policijske uprave Novo Sarajevo jučer su u 16:30 sati obaviješteni da je u svom stanu, u ulici Džemala Bijedića, fizički napadnut i oštrim predmetom povrijeđen M. G. (63) iz Sarajeva

Dolaskom na lice mjesta policajci su potvrdili navode iz prijave i ustanovili da je ekipa ZZHMP Kantona Sarajevo povrijeđenog prevezla na KUM UKC Sarajevo. Povrijeđeni je nakon ukazane ljekarske pomoći i konstatovanih teških tjelesnih povreda, zadržan na Klinici za neurohirurigiju UKC Sarajevo radi daljnjeg liječenja. 

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. 

- Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela iz člana 172. KZ F BiH (teške tjelesne povrede), policijski službenici Treće PU su, istog dana u 21 sat, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedenog krivično djelo, pronašli i lišili slobode lice A.F. rođen 1995.godine iz Sarajeva.  Lice lišeno slobode predato  je u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela-saopćeno je iz MUP-a KS. 

Više o temi MUP Kantona Sarajevo

MUP KANTONA SARAJEVO
Iranac i Afganistanac privedeni zbog razbojništva
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na