NOVI DETALJI

Vlasnik teretane u kojoj je brutalno pretučena djevojka: Deset puta je udario pesnicom u glavu, Sloba Radanović je spasio

Radanović je skočio, uhvatio i istjerao iz teretane. Tad ga je policija privela, ispričao je Đorđević

Đorđević i Radanović. Agencije

A. Ka. / Kurir.rs

8.7.2021

Jeziva scena odigrala se jučer u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posjetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila. On je udarao pesnicama u glavu, jer mu je navodno rekla da ne može da sjedi za pultom pošto nije zaposlen.

- Nasilnik je prvo pokušao da uđe u pult, na odričan odgovor djevojke koja radi on je uzeo stolicu i gađao je, vrijeđao i prijetio da će je ubiti i potom pobjegao. Odmah smo otišli u policiju da damo iskaz i u tom periodu se on vratio i fizički pesnicama tukao djevojku, nakon toga je uhapšen. Sad sam u situaciji gdje su mi djevojke koje rade uplašene, zovu i roditelji, boje se da opet ne dođe neki ludak - rekao je Aleksandar Đorđević, vlasnik teretane.


On je prokomentarisao kako se sada osjeća povrijeđena djevojka

- Djevojka je preko 10 puta udarena u glavu, sreća pa su tu bili vježbači koji su priskočili u pomoć. Sloba Radanović je skočio, uhvatio i istjerao iz teretane. Tad ga je policija privela – ispričao je Đorđević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.