NAKON DANAŠNJE PUCNJAVE

Arijana Memić: "Shvatite da svatovi čekaju", a tu sjedi moja majka kojoj je sat vremena prije pozlilo i koja svoga sina nikada neće oženiti jer je ubijen

Nakon prijetnji koje su nam upućene u posljednjem periodu, ovo danas je bio veliki šok za našu porodicu, navela je Arijana

A. J.
  • Memić: Dobro je da se danas sve ovako završilo

    Memić: Dobro je da se danas sve ovako završilo

    Foto: Arhiv


Nakon današnje pucnjave u blizini kuće Muriza Memića na području općine Ilidža na Facebooku je reagirala i Arijana Memić, sestra rahmetli Dženana. Ona se u vrijeme pucnjave sama nalazila u kući.

Arijanin status prenosimo u cijelosti.

- Dođe ispred kuće oca čiji je sin ubijen, ispali 6 metaka. Babin sin u svatove ide sa službenim vozilom.

Dođe Murizu i kaže: "Moja djeca su pucala, ženim svog sina".

Nakon što policija obavi uviđaj, i dok budući mladoženja daje izjavu u MUP-u, šalje se izaslanik da nas zamoli da povučemo prijavu i da se priča ne širi (Policiji su pucnjavu prijavile naše komšije a ne mi).

Shvatite kaže da svatovi čekaju, a tu sjedi moja majka kojoj je sat vremena prije pozlilo i koja svoga sina nikada neće oženiti jer je ubijen. Nakon prijetnji koje su nam upućene u posljednjem periodu, ovo danas je bio veliki šok za našu porodicu.

Šta sve trpimo ovih godina, dobro je da se danas sve ovo završilo na način na koji jeste. A vi koji ste pucali, idioti ste! - napisala je Arijana Memić.

  • Status Arijane Memić: Babin sin u svatove ide službenim vozilom

    Status Arijane Memić: Babin sin u svatove ide službenim vozilom

    Foto: Printscreen


NA VRH

Podijeli članak na