NAKON UŽASA U GRAČANICI

Policija o brutalnom premlaćivanju žene metalnom palicom: U toku je prikupljanje dokaza

Povrijeđenima pomoć ukazana u Općoj bolnici u Gračanici

Nesretna žena doživfjela veliki strah. Avaz

Piše: A. Ka.

2.8.2021

Nakon što je metalnom palicom jučer u mjestu Pribava kod Gračanice pretučena Mirela Dubinović, o napadu se danas očitovao MUP Tuzlanskog kantona.

U šturom saopćenju iz MUP-a TK su kazali da je u nedjelju 1. avgusta, Policijska stanica Gračanica zaprimila poziv da je u naselju Pribava došlo do međusobne svađe i prepirke između M.D. (37) , M.D. (39) s jedne i Dž.Dž (48) i A.Dž. (76) i jednog 17-godišnjaka s druge strane.

- U tuči je M.D. zadobila lakše tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC u Tuzli, dok su Dž. Dž. lakše tjelesne povrede, konstatovane u Općoj bolnice u Gračanici, te je otpušten na kućno liječenje. Uviđaj su obavii policijski službenici OKP PU Gračanica i u toku je prikupljanje dokaza o tome kako je došlo do ovog nemilog događa – navodi se u saopćenju.



Podsjećamo da je do napada došlo kada je Dubinović krenula da izađe vozilom iz svog dvorišta. U tom trenutku je naišao susjed A. Dž. koji je Dubinović brutalno istukao metalnom palicom. On se na tome nije zaustavio već je u prostorijama Hitne pomoći nasrnuo na njenog supruga Miralema kojeg je pokušavao povrijediti.

Inače, radi se o komšijama koje su duže vremena u sukobu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.