VELIKA TRAGEDIJA

Detalji stravične nesreće u Bijeljini: Kćerka preminula za volanom, vatrogasci sjekli dijelove automobila

Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mjesta bilo jezivo

Smrskani Peugeot. Lj. Ljubojević

Piše: Lj. Ljubojević

7.8.2021

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila sinoć u Bijeljini poginule su dvije osobe, majka i kćerka, u sudaru automobila marki Golf i Peugeot.

Kćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice.

Kćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice. Lj. Ljubojević

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tijela nesretnih žena iz automobila.

Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mjesta bilo jezivo, je su vatrogasci morali sjeći dijelove automobile da bi vozača Peugeota, D.K. koja je preminula za volanom, mogli izvući iz vozila, kao i njenu teško povrijeđenu majku.

Smrskani Peugeot. Lj. Ljubojević

Bojana Lazarević, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, potvrdila je da su u ovoj nesreći poginule majka i njena kćerka, koja je bila za volanom Peugeota, te da će više detalja o uzrocima koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće biti poznato nakon što se izvrši obdukcija tijela nesretnih žena.

Kako javlja "Avazov" reporter, smrskani Peugeot dovezen je maloprije ispred policijske stanice u Bijeljini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.