HRVATSKA

Pronađeno tijelo djevojke kod Zadra, imala samo 22 godine

Laboratorijskim pretragama tjelesnih tečnosti pronađena je prisutnost opojnih sredstava i alkohola u tijelu djevojke

A. O. /Index.hr

7.8.2021

Tijelo pronađeno u Murvici Donjoj. PRINTSCREEN

U Murvici Donjoj kod Zadra sinoć je pronađeno beživotno tijelo djevojke koja je imala samo 22 godine, prenosi Index.hr.

Kako prenose, tijelo je nađeno u kući. Policija je objavila kako policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti u vezi s pronalaskom tijela mrtve ženske osobe.

Noćas u 00.55 policija je zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje preminula ženska osoba u dobi od 22 godine. Na mjesto događaja ekipe hitne medicinske pomoći i policijski službenici su izašli, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Tijelo ženske osobe prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku, prema nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika, gdje je danas izvršena obdukcija gdje na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja.  

Laboratorijskim pretragama tjelesnih tečnosti pronađena je prisutnost opojnih sredstava i alkohola. Kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal, za potrebe daljnjih vještačenja.

Očevidom koji su policijski službenici proveli na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

Kako saznaje Index.hr u vezu s ovim nesretnim događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba, koje se nalaze u službenim prostorijama policije.

Njih četvero su pod kriminalističkim istraživanjem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.