AUSTRIJA

Teodora Radoičić osuđena za šverc heroina: Starleta u zatvoru postala servirka

Nakon hapšenja branila se da je sve radila zbog ljubavi

Ad. A. / Kosmo.at

Radoičić u sudnici: Potvrđena joj presuda

Foto: Kosmo.at.


Teodora Radoičić, bivša učesnica rijaliti i njen partner Damir P., pravnosnažno su osuđeni u Beču zbog prodaje heroina, tako da će starleta naredne četiri godine provesti iza rešetaka, prenosi Kosmo.at.

Ona je uhapšena prošle godine kada se preselila u Beč zbog momka koji je u to vrijeme bio u zatvoru, a mediji navode da se u šverc heroina upustila "iz ljubavi prema njemu".

- Ona je ušla u poslove s narkoticima, a najviše se bavila heroinom, koji je prodavala u velikim količinama. Navodno, pošiljka koju je prodala bila je teža od četiri kilograma. Nakon hapšenja branila se da je sve radila zbog ljubavi - navodi Kosmo. at.

  • Radoičić: Prodavala heroin

    Radoičić: Prodavala heroin

    Foto: Arhiva


Starleta je pred Višim regionalnim sudom u Beču, osuđena na četiri godine zatvora zbog trgovine narkoticima, a iako su se i ona i njen partner žalili na ovu presudu, ona im je u petak ipak potvrđena.

Tedora Radoičić se već godinu nalazi iza rešetaka, a prema pisanju austrijskih medija, tamo se dobro snašla.

- Ima svoja zaduženja i to nekoliko. Drugim pritvorenicama dijeli poštu, odnosno pisma koja im stižu iz spoljnog svijeta. Također, radi i kao servirka - prenose tamošnji mediji.

NA VRH

Podijeli članak na