POČINIO PREKRŠAJ

Pijani vozač u Bileći napao policajca i završio na Psihijatriji

Uhapšeni R. Č. odbio da se podvrgne alkotestiranju

Uhapšen pijani vozač. Ilustracija

Piše: P. M.

12.9.2021

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, lišili su slobode lice inicijala R.Č. iz Bileće, jer je tokom kontrole u saobraćaju verbalno, a zatim fizički napalo policijskog službenika.

Prema riječima Jelene Biberdžić, portparola PU Trebinje, policijski službenici Policijske stanice Bileća su 10. septembra oko 22:30 sati, nakon uočenog prekršaja u sobraćaju, zaustavili vozilo Fiat Punto kojim je upravljao R.Č.

-Nakon zaustavljanja lice je izašlo iz vozila i vrijeđalo policijske službenike verbalno, a zatim fizički napalo policijskog službenika M.K. koji zadobio lakše tjelesne povrede, rekla je Biberdžić i dodala da je nakon preduzimanja zakonskih mjera i radnji R.Č. uhapšen.

- Lice je odavalo znake alkoholisanosti, ali je odbilo da se podvrgne alkotestiranju" istakla je Biberdžić i dodala da je o događaju obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog Tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a nakon kompletiranja predmeta protiv istog će nadležnom tužilaštvu biti podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

- Navedeno lice je u 2:30 sati, otpušteno iz prostorija Policijske stanice Bileća zbog upućivanja u Javnu zdravstvenu ustanovu Opšta bolnica u Trebinju na odjeljenje psihijatrije- naglasila je Biberdžić



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.