NA LICU MJESTA

Video / Nebojša i Zoran u dvorištu uzgajali marihuanu: Jutros su uhapšeni

Hapšenje je sprovedeno u okviru operativne akcije "Plantaža 2021", koja je usmjerena na otkrivanje i sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droga

O. Ma.

Banjalučka policija otkrila je plantažu marihuane u naselju Pobrđe, a zbog sumnje da su se bavili uzgojem indijske konoplje uhapšeni su Nebojša S. (44) i Zoran J. (41).

 • Uhapšena dvojica uzgajivača

  Uhapšena dvojica uzgajivača

  Foto: MUP RS


Hapšenje je sprovedeno u okviru operativne akcije "Plantaža 2021", koja je usmjerena na otkrivanje i sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droga.

 • Zaplijenjene stabljike

  Zaplijenjene stabljike

  Foto: MUP RS


- Na jednoj lokaciji u Banjoj Luci pronađen je ilegalan zasad indijske konoplje i to 21 stabljika visine od 175 cm do 240 centimetara za koje je utvrđeno da pripadaju osumnjičenim licima - rekla je portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić.

 • Zaplijenjena veća količina marihuane

  Zaplijenjena veća količina marihuane

  Foto: MUP RS


Ona kaže da je u okviru akcije izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i dvorišta koje koriste osumnjičeni i tom prilikom pronađena je i oprema za uzgoj marihuane. Kako nezvanično saznajemo oprema, ali i plantaža su praktično otkriveni u dvorištu kuće koju koristi jedan od osumnjičenih.

Više o:

Banja Luka MUP RS
NA VRH

Podijeli članak na