GP MACELJ

Srbijanac pokušao napustiti Hrvatsku sa 16 kilograma marihuane

28-godišnjak se tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Droga je pronađena u duplom dnu automobila. Index.hr

H. J. I.

19.9.2021

U petak je na graničnom prijelazu Macelj uhapšen 28-godišnji državljanin Srbije, piše Index.hr. Policija je u njegovom automobilu pronašla 16 kilograma marihuane.

Hrvatska policija je objavila detalje zapljene.

Službeni policijski pas pronašao drogu

- U petak, 17. septembra 2021. godine oko 14:45 sati na granični prijelaz Macelj, u namjeri izlaska iz Republike Hrvatske, pristupio je 28-godišnji državljanin Srbije osobnim automobilom srpskih registracijskih oznaka.

Prilikom granične kontrole policijski službenik Postaje granične policije Macelj posumnjao je kako se u osobnom automobilu krijumčari droga te je izuzeo vozilo na detaljnu graničnu kontrolu. Sumnju na prisutnost droge u vozilu potvrdio je i službeni pas za detekciju droga Aba koji je pozitivno reagirao nakon čega je vozilo zapečaćeno.


Pronađeno 50 paketa marihuane težine više od 16 kilograma. Index.hr

Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu, 18. septembra 2021. godine izvršena je pretraga osobnog automobila te je u posebno pregrađenom dijelu prtljažnog prostora, u izrađenom duplom dnu, pronađeno 50 paketa marihuane težine više od 16 kilograma, odnosno tačno 16.002 grama.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama 28-godišnji državljanin Srbije predat je pritvorskom inspektoru -  objavila je policija.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.