DETALJI NESREĆE

Stravične fotografije: Mladići kod Bileće poginuli u direktnom sudaru, automobili potpuno smrskani

U BMW X3 na mjestu suvozača nalazio se još jedan mladić i on je zadobio teške tjelesne povrede, ali nije životno ugrožen

P. Mu.

Stravične fotografije smrskanih automobila

Foto: P. Mu.


Vijest o tragičnoj saobraćajnoj nesreći, na magistralnom putu Bileća - Gacko, u dijelu puta koji prolazi kroz selo Bijela Rudina, u kojoj su život izgubile dvije osobe pogodila je javnost u našoj zemlji.

Riječ je o dvojici Bilećana M.V. (34) i P.K. (22) koji su upravljali automobilima Audi 6 i BMW X3. 

U BMW X3 na mjestu suvozača nalazio još jedan mladić i on je zadobio teške tjelesne povrede, zbog čega je hospitalizovan na Odjeljenju intenzivne njege u Bolnici Trebinje, ali, i pored dijagnostifikovanih lomova kostiju, nije životno ugrožen.

  • Smrskani automobili

    Smrskani automobili

    Foto: P. Mu.


Došlo je do direktnog sudara dva automobila.

Najvjerovatniji uzroci ove nesreće su neprilagođena brzina uslovima na putu i možda alkohol, što će se još ispitati, jer je tužilac naredio da se tijela prevezu u Prosekturu Trebinje radi daljih pretraga.

U ovom se slučaju neće utvrđivati ni krivica jer su oba vozača smrtno stradala, pa nema potrebe ni za dodatnim vještačenjima.

Kako je "Avazov" reporeter javio s lica mjesta, automobili su u potpunosti smrskani, što se vidi i na stravičnim fotografijama.

  • Smrskani automobili

    Smrskani automobili

    Foto: P. Mu.


NA VRH

Podijeli članak na