VELIKA TRAGEDIJA

Detalji nesreće kod Doboja: Vozač bio pijan, poginuo fudbaler Pavle Nikolić

Nesreća se desila preksinoć oko 22.45 na magistralnom putu, u mjestu Božinci Donji, na području grada Doboja

NikoliĆ: Smrtno stradao. Avaz

Ad. A.

21.9.2021

U saobraćajnoj nesreći između Doboja i Modriče u naselju Božinci Donji smrtno je stradao suvozač u Škodi Pavle Nikolić (32), dok su vozač Dalibor P. (43) i duga dva putnika u vozilu Alen S. (45) i Dalibor M.(46) teško povrijeđeni.

U dosadašnjem toku istrage, koju pod nazorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj sprovode pripadnici Policijske uprave Doboj utvrđeno je da je do nesreće došlo kada se usljed slijetanja sa puta prevrnula Škoda u kojoj je nastradali muškarac bio sa još tri osobe.

- Nesreća se desila preksinoć oko 22.45 na magistralnom putu, u mjestu Božinci Donji, na području grada Doboja. P. N. je smrtno stradao na licu mjesta dok su ostala lica zadobila tjelesne povrede i ukazana im je ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici. Kod D. P. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,64 promila. Takođe, izvršenim alkotestiranjem putnika, kod A. S. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,15 promila, a kod D. M. 1,92 promila alkohola u organizmu - saopštili su iz Policijske uprave Doboj.


Faksimil statusa OFK Pridjel. Screenshot

Putnici u vozilu su tog dana putovali sa ekipom OFK Pridjel u Podnovlje na utakmicu Područne lige Doboj sa domaćim timom Polet, koga su kao gosti savladali sa ubjedljivih 5:0. Prijatelji nastradalog kažu da je to i bio razlog što su se nakon završetka utakmice odlučili da malo provedu i popiju koju više u obližnjem ugostiteljskom objektu.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.