VELIKA ZAPLJENA

Sarajlija pao u Crnoj Gori: U cisterni krio drogu, oduzeto skoro 300 kilograma marihuane

Teretno vozilo podvrgnuto je skenerskoj kontroli na carinskom terminalu, prilikom koje je u prednjem dijelu cisterne uočen improvizovani štek

A. Ka.

Oduzeta droga

Foto: Uprava policije Crne Gore


Crnogorska policija, u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, spriječila je krijumčarenje skoro 300 kilograma marihuane.

Kako je saopćeno iz tamošnje policije, droga je pronađena u cisterni MAN kojom je upravljao M. M. iz Sarajeva.

- Teretno vozilo - kamion sa cisternom marke MAN, kojim je upravljalo lice M. M. iz Sarajeva, podvrgnuto je skenerskoj kontroli na carinskom terminalu, prilikom koje je u prednjem dijelu cisterne uočen improvizovani štek u kojem su pronađena 54 pakovanja navedene opojne droge težine oko 280 kilograma - saopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

Sarajlija je uhapšen po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene priozvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

- Uprava prihoda i carina u saradnji sa ostalim nadležnim službama svakodnevno sprovodi aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju svih vrsta krijumčarenja, sa posebnim fokusom na otkrivanju nelegalnog prometa akciznih proizvoda i prometa narkotika - navode iz Uprave.

NA VRH

Podijeli članak na