POGRIJEŠIO METU

Elvis sjekirom demolirao Audi: Mislio da je šefov, uništio pogrešan automobil

Optužili su ga i traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora

Uništio automobil. Agencije

A. Ka. / Danica.hr

12.10.2021

Elvis (44) je mislio da uništava šefov automobil, ali ispalo je da se iskalio na automobilu koji je u vlasništvu rent-a-car kuće čiji vlasnik nema veze s ovime. Optužili su ga i traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora.

- Nikad u životu nisam vidio tog muškarca. Imam rent-a-car kuću i taj auto je bio u 'renti', ispričao je M. G. o incidentu iz jula ove godine u Zagrebu, kad je bijesni muškarac sjekirom demolirao Audi.

Elvis je optužen za krivično djelo protiv imovine - oštećenjem tuđe stvari i za njega traže 10 mjeseci uvjetno, piše Danica.hr.

- Optuženi je priznao krivično djelo te je uvodno detaljno elaborirao o svom neriješenom imovinsko-pravnom odnosu sa izvjesnim A. B. u smislu opisivanja motivacije te je bio uvjeren da se radi o automobilu A. B. - kaže državno odvjetništvo, piše Danica.hr.

Odjednom je samo krenuo lupati automobil sjekirom, razbio je sva stakla i dobro oštetio karoseriju. Htio je potpuno smrskati automobil. Kad je završio sa razbijanjem, sjeo je na travu kraj automobila, pozvao policiju i uredno čekao.

Policija je stigla po njega i odvezla ga, nije se opirao. Kad je vlasnik automobila došao bio je neugodno iznenađen cijelom situacijom, gledao je svoj automobil i nije se prestao čuditi - ispričao je tada svjedok demoliranja Audija na Črnomercu u Zagrebu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.