NOVI DETALJI

Vulin o hapšenju osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić: Pronađen novac

Ubistvo porodice Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano, rekao je Aleksandar Vulin

Porodica Đokić. Agencije

A. Ka.

21.10.2021

Srbijanska policija uhapsila je osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić. O privođenju je izjavu dao srbijanski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Ubistvo porodice Đokić je uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samopredanom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odjela, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspjeli smo doći do jedne osobe za koju osnovano sumnjamo da je sudjelovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić - izjavio je Vulin.


Srbijanski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Agencije

Vulin je naglasio da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, "bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva", navodi se u saopćenju MUP-a Srbije.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je učestvovao u počinjenju krivičnog djela teškog ubistva.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.